Thinas blogg

Jag heter Thina och är 30 år ung, och jobbar med lokalvård. :) Jag bor i Linköping med min kära sambo Fredrik. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller Fredrik, målar, loomar, läser, promenerar, eller bara sitter vid datorn och slösurfar. :)

Gott nytt år!

Publicerad 2012-12-31 12:03:00 i Tejjna är glad. :D,

Ikväll är det premiär för nyårsfarsen!!
Slutsålt!! Suveränt!!
Jag har varit och handlat till kvällens knytis, jag ska göra massor av sallad och skära upp baguetter. :) Och så ska jag pynta logen där vi ska ha festen efteråt, och jag har fixat en lista på spotify som jag satt i offline-läge så vi kan spela den utan internet. Ska dra med mig min netbook och högtalare så vi har sjyst med musik i logen. :)

Har precis duschat, ska snart klä mig och dra upp till mams och paps och äta lunch, sen ska jag hem och hämta alla grejer, och sen skjutsar papsen mig till Kulturhuset. :) 
Har även packat ner mitt ombyte till kvällen, ska ha min fina zalando-klänning. :) 

Gott nytt år alla mina vänner och bekanta!
*gäääsp*

Publicerad 2012-12-26 08:35:33 i

Jisses så trött jag är... gick upp 6:45 och drog ner till tvättstugan. Har inte tvättat på två veckor, och det syntes. Satan vilket berg med tvätt. Men nu är den tvättad och upphängd på tork! 
Skippar nog mellandagsrean idag, känns inte som att jag har tid för det. Ska ju hämta tvätten vid 12, så innan dess hinner jag inte in till stan och hem igen. Kan kanske hinna i eftermiddag, men vet inte när B ville ha hjälp med ljussättning. Sen är det så tjorvigt med bussar och sånt idag, är ju röd dag. 
Får se om det blir en sväng imorrn kanske. De andra ska repa då förvisso, men tänkte jag skulle fixa all rekvisita ikväll så är det klart till imorrn...
Eller ja, allt och allt, en del ska ju P fixa, dryck och sånt, men det ordnar sig.. :) 
Får köra på vatten så länge. :) 

Bra julafton.

Publicerad 2012-12-25 20:20:00 i Tejjna är glad. :D,

Fick det jag önskade mig och lite till. :) 


Fick fina tröjan jag önskade mig. :D

Fick även dvd-boxar med The Simpsons, Cirkus Trafal på dvd, ljuslykta, elektrisk fleecepläd (som Snape redan snott för mig), parfym, vin, extern hårddisk, Fejsbooken (vad allt som folk skriver på facebook "egentligen betyder") och presentkort på Cubus och bokhandeln. Tror det var allt i alla fall.. :) 

Idag har jag inte gjort så mycket, mest suttit i soffan och kollat på The Simpsons, och så har jag varit neråt och handlat. 
Imorrn ska jag tvätta, och försöka hinna med lite mellandagsrea, och hjälpa B med ljussättning inför nyårsfarsen som har premiär på måndag. Ska även fixa rekvisita och annat på kvällen.

Nu ska jag slappa lite mer och dricka martini! 
Morsning!


Om

Min profilbild

Thina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela