Thinas blogg

Jag heter Thina och är 30 år ung, och jobbar med lokalvård. :) Jag bor i Linköping med min kära sambo Fredrik. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller Fredrik, målar, loomar, läser, promenerar, eller bara sitter vid datorn och slösurfar. :)

Awkwaaard....

Publicerad 2013-09-25 21:50:00 i

Idag var jag i en trapp på Vasavägen och skulle putsa alla fönster. 
Var på översta våningen, dvs tredje, och stod med ryggen mot lägenhetsdörrarna.
Hör att en av dörrarna öppnas, och det tar bara 2 sekunder att inse vem det är som är på väg ut. Stanken från lägenheten drog igenom trapphuset på en gång. Jag låtsades som att jag inte hörde att dörren öppnades och fortsatte putsa rutorna. 
"Hej." hör jag en grötig röst bakom mig. 
Jag vänder mig om och säger hej jag också, men vände jävligt snabbt tillbaka blicken mot rutorna igen. Där står en gubbe på typ 80 bast, som ser ut och luktar som om han inte tvättat sig på minst 1 år.

Iklädd en smutsig väst. ENDAST väst.

Han fortsätter prata med mig, jag svarar men koncentrerar mig på rutorna, och försöker att undvika att behöva vända mig om igen. 
Till slut säger gubben hejdå och går in till sig. Jag är sedan länge klar med rutorna och tar grejerna och går ner en trappa för att fortsätta på nästa våning.

Yuck. Detta inträffade innan lunchen, och jag hade ingen vidare aptit när jag skulle käka senare kan jag säga...
Gubbens beteende kan ses som ofredande, och jag kan polisanmäla det, men jag skiter i det. Gubben är störd på nåt sätt och fattar inte att han måste ta på sig brallor när han ska ut i trapphuset. 
Stackars de som bor granne med honom säger jag bara....


K U L . . . . . .

Publicerad 2013-09-17 16:59:07 i Dagens I-landsproblem.,

Jahapp. 
Ryggen ville inte ge mig sig igår kväll, så jag ringde till Anders som är kiropraktor. Han svarade inte så sent på kvällen, men lämnade meddelande och bad honom ringa mig och att jag behövde en tid så fort som möjligt.
Inatt blev det värre i ryggen, och nu gick smärtan ner i vänstra skinkan och ner i låret.

Kunde knappt ta mig ur sängen i morse, och grät av smärta, och det tog en nästan en halvtimme att ta mig ur sängen, och att klä på mig var ännu värre, kunde inte böja på ryggen och inte lyfta på vänsterbenet eller stödja mig på det, så det tog nästan lika lång tid att klä på mig. 
Ringde mamma som kom ner med värktabletter, och hjälpte mig leta fram min kryckor i garderoben. 
Vid 9 ringde Anders upp och jag fick en tid vid 14:30.

Kunde inte göra mycket annat under dagen än att försöka hitta en bekväm ställning att sitta i, i en hög stol, och glo på Grey's Anatomy på viaplay.
Vid 14:15 skjutsade mamma mig till gymmet där Anders jobbar, och han klämde, tryckte och kände, och utförde akupunktur också, och tillslut kunde han konstatera att jag hade en ordentligt ryggskott med inslag av ischias. Det var kramper jag hade haft under natten och morgonen, musklerna och nerverna i vänsterskinkan och ner i låret har tjorvat ihop sig och bäckenleden mådde inte heller så bra.

Så jag ska vara hemma resten av veckan och äta värktabletter och göra övningar som ska göra det bättre. Får hoppas det hjälper.

Så, vänner. Jag har alltså svårt att röra mig och svårt att ta mig nånstans och jag tänker icke ligga hemma och bara glo på väggarna, så jag kräver sällskap åtminstone någon stund på dagen!!!

Om

Min profilbild

Thina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela