Thinas blogg

Jag heter Thina och är 30 år ung, och jobbar med lokalvård. :) Jag bor i Linköping med min kära sambo Fredrik. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller Fredrik, målar, loomar, läser, promenerar, eller bara sitter vid datorn och slösurfar. :)

Dags att skriva av sig lite..

Publicerad 2009-09-27 01:00:11 i Tejjnas tankar.,Veckan som gått har bara bestått av jobb och jag blir tokig snart känns det som. Det är inget annat än stress och alldeles för mycket att göra. Jag har runt 35 trapphus + ett stort jävla kontorslandskap som ska städas och utöver det ska jag hinna med 25 tvättstugor också. Bara trapphusen och kontoret tar en vecka, men så ska tvättstugorna hinnas med också, minst 3 i veckan har min städledare bestämt att det ska göras. Jo, tjena.

Och nu är det höststädning också, som innebär tvätt av alla fönster, avtorkning av ledstänger, lister, fönstersmygar, med mera, med mera.
Det går inte. Jag orkar inte. Min rygg är slut, mina axlar är slut.
I onsdags fick jag världens dunderförkylning också. M var sjuk, E kunde bara jobba 3 dagar, och jag var tvungen att göra en del av M:s jobb, och kunde således inte sjukskriva mig.
Så idag har jag inte gjort ett skit.

Jag har suttit framför datorn i stort sett hela dagen. Har spelat Sims 2, kollat runt på youtube, snackat med folk på msn...

Klockan är snart 1, och jag ska snart sova.
Har jagat en mus i lägenheten som Snape drog in. Den levde, och gömde sig nånstans. Tog en timme innan jag hittade den, bakom en av gardinerna i vardagsrummet. Fick tag i den och släppte ut den..
Men då kan man väl ge sig fan på att Snape fångar den igen och tar in den...

Imorrn har jag inget planerat direkt.. blir väl att försöka städa undan lite, fixa lite mat, och så måste jag storhandla, och tvätta.. Hade tvättid idag, men hade glömt vilken tid, trodde det var klockan 17, men det var klockan 7.. Men mamma har tvättid imorrn hemma, så jag får låna tid av henne.

Får se om man får hit Micke en sväng också, och fika lite och dra en film.

Nu ska jag sova.. Natti.

Rammstein! <3

Publicerad 2009-09-21 22:13:55 i ,

Jag har gått omkring i ett lyckorus idag. Pontus och jag har planerat att gå på Rammsteins konsert i Globen den 20:e februari 2010. Och idag, kl, 09:15 skickade Pontus ett sms där det stod att han hade fått tag i biljetter!!
Jag har inte riktigt hunnit smälta det ännu. Det är nästan overkligt. I 5 år har jag längtat efter att få dem live, men inte fått chansen, förrens nu.


<3

Rammsteins nya låt och video.

Publicerad 2009-09-17 17:44:19 i ,

Som de flesta vet är jag ett stort fan av Rammstein och jag har senaste året längtat efter deras nya singel. Låten i sig är rätt kul, snuskig, men kul. Videon däremot är lite.... off. Porr rent ut sagt. ^_^
Men hur många har INTE kollat på porr nångång. ;)
Jag har det i alla fall, och så jäkla farligt var det inte att se videon. :)
Och jag skulle absolut inte ha nåt emot att rumla runt i sänghalmen med förste-gitarristen Richard. ;)
Han är ju mitt mums-mums! :)

Videon finns inte tillgänglig på youtube, och jag tänker inte länka sidan där videon finns, för det är en porrsida. ^_^

Nya singeln"Pussy".

 


--
De spelar i Sverige i februari, och jag och Pontus ska gå på konserten i Globen.
 Hoppas bara vi får biljetter, Pontus skulle fixa dem, han kan sånt bättre än jag.
Och jag längtar tills deras album kommer ut i oktober. :D

Liebe ist für alle da!
<3

Om

Min profilbild

Thina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela