Thinas blogg

Jag heter Thina och är 30 år ung, och jobbar med lokalvård. :) Jag bor i Linköping med min kära sambo Fredrik. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller Fredrik, målar, loomar, läser, promenerar, eller bara sitter vid datorn och slösurfar. :)

3 föreställningar kvar.

Publicerad 2012-08-29 21:21:35 i

Tjingaling. 

Början av veckan har bara bestått av jobb. Men imorrn kör vi föreställning nummer åtta! Sen har vi bara två föreställningar kvar.. :( Kommer sakna alla som fan när det är slut. *wääh* 
Planerar att busa lite på sista föreställningen, som nästan är en tradition att göra, hehe.. tänker icke avslöja vad, men folk lär bli överraskade. :) 

Ska snart ta mig en dusch. Har packat väskan inför morgondagen, då jag inte ska hem emellan, utan direkt till Kisa efter jobbet. Och så har jag städat lite hemma, vattnat blommorna, och diskat. Kommer ju hem runt midnatt imorrn, så jag har ingen lust att komma hem till en lägenhet som ser ut som fan... 
Fredag blir också att dra till Kisa direkt efter jobbet. Och på lördag morgon ska jag tvätta. Får nog bli en ordentligt städning av lägenheten också.. Drar nog igång dammsugaren samma tid som förra lördagen, muahaha! Va fan, får inte jag sovmorgon får inte nån annan i huset det heller. :) 

Har fått nya grannar också förresten, mitt emot min lägenhet. Alltid trevligt. Det är ett par, som har hund. :) Killen verkar trevlig, han hälsar i alla fall. :) 

Nu ska jag duscha. Morsning!Fullt upp hela tiden!

Publicerad 2012-08-26 15:36:42 i

Nepp, har inte haft tid eller ork att blogga. Har haft fullt upp med både jobb och teater och annat. 
Ikväll spelar vi föreställning nummer sju. I torsdags hade vi över 200 pers i publiken, och det är jävligt bra med tanke på att det var en torsdag... 
Igår hade vi lite regn, men inget som störde. :)

Igår kom jag ifatt livet hemma lite. Tvättade och städade lägenheten. Drog igång dammsugaren 7:15, hehe, hoppas jag väckte grannarna. :P

Idag har jag storhandlat och fyllt på kyl och frys, och plockat lite hemma. Ska försöka få in Sirius också, innan jag drar till Kulturhuset där vi har samåkning ifrån. Hoppas på bra väder ikväll!

                    

Helgen.

Publicerad 2012-08-19 10:00:00 i Tejjnas tankar.,

I fredags hade vi premiär. Det gick kanon. Fullsatta läktare. Underbart. :D 
Micke och Angie var och kollade också.
 
Igår hade vi föreställning. Det började sådär för min del.
5 minuter innan det börjar känner jag att jag MÅSTE på toa, och springer iväg mot huset där vi har toan.
Ju närmare jag kommer, desto mer nödig blir jag, ni vet hur det är..
Låser upp dörren till huset, springer in till toan, tar tag i själva dörren och slänger igen den bakom mig.
När jag väl är färdig tvättar jag händerna och vänder mig mot dörren för att gå ut.
......Vad i helvete... Vart fan är dörrhandtaget??????? 
Jag såg inte att handtaget var borta när jag rusade in på toan, eftersom jag tog tag i själva dörren när jag sprang in, och jag låste inte ens om mig.
Får panik eftersom jag inte kommer ut. Har mobilen med mig, men inser att alla har satt sina mobiler på ljudlöst och kommer inte att höra att det ringer.
 
Jag hör hur musiken till pjäsen börjar, och paniken stiger. Letar efter nåt att försöka få upp dörren med, men hallå, det är en toalett, finns inga verktyg eller nåt där...
 
Då ser jag. Fönstret. 
Jävla tur att toaletten inte var på andra våningen. 
Så jag slänger upp fönstret på vid gavel och krånglar mig ut. Ganska svår uppgift, smalt fönster, stor kropp, ingen bra kombo. Men jag tog mig ut. 

Tog vägen bakom läktaren så att inte publiken ska se mig, och anslöt till de andra bakom scen och kunde byta om.
Resten av kvällen var jag helt disträ. Glömde byta förkläde, som jag gör några gånger under pjäsen, och var allmänt virrig.... Hoppas det blir bättre ikväll..
 
Nu blir det lite bilder från bakom scen på premiären... :P
Fick inte med alla, men några av oss i alla fall... 

 
                       

Om

Min profilbild

Thina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela