Thinas blogg

Jag heter Thina och är 30 år ung, och jobbar med lokalvård. :) Jag bor i Linköping med min kära sambo Fredrik. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller Fredrik, målar, loomar, läser, promenerar, eller bara sitter vid datorn och slösurfar. :)

Lördag.

Publicerad 2010-04-24 18:51:53 i Tejjnas tankar.,

Idag har jag varit effektiv som fan.
Sov till 8:30, gick upp och åt lite frukost, sen satte jag igång med att städa lite, och duscha. Tvättade vid 12, och vid 13 när jag hade hängt upp allt så skjutsade min pappa mig till affären så jag kunde storhandla. Gick på lite över 1500 så nu borde jag klara mig ett tag. :)

Käkade tacos efter att jag packat in all mat i kyl och frys.
Kunde konstatera att jag har för liten frys!!
Fick möblera om och stapla och styra för att få in allt...

Har tagit det rätt lugnt resten av dagen. Var ute i skogen och gick lite och plockade vitsippor förut.
Nu är klockan snart 19. Blir nog att spendera kvällen med tv-spelet och svära över att jag inte kommer vidare på en bana på Toy Story 2. :P

Igår hade jag och Micke filmkväll. Vi kollade på "Landet för längesedan" 1 och 2, och så käkade vi pizza.

Hoppade på ett besök av Romeo ikväll, men det verkar inte bli nåt av det. Ja ja.

Har suttit och youtubat över en timme nu och skrattat mig fördärvat till vissa filmer..
En kille, Damian, aka makemebad35, är en komiker på youtube, och han har en karaktär som heter "The Torturer" och han har flippat ut med sin kompis Kyle på chatroulette...
Jag skrattar så jag gråter... XDSeriöst, titta på den! XD

Nu ska jag spela Playstation! Morsning!

Öhöhöhöh...

Publicerad 2010-04-14 19:29:55 i ,

Jag har tråkigt. Sitter och lyssnar på Rammstein och sms:ar med Romeo och slappar mest just nu.
Trååååk.

Jobbat idag som vanligt. Städade en tvättstuga idag, och det var ju inte lite dammigt...! Snyter grått snor. Fräscht...! :/
Men det har ju varit sjukt nice väder idag! :D

Fick årets första näbbmus av min katt Snape igår. Tackar... Yuck. Den var inte ens död, så jag plockade upp den med en plastpåse och dängde den i väggen utanför.

När jag kom hem idag bytte jag några ord med mina grannar, de ville att jag skulle ha deras mobilnummer hemma ifall det skulle hända nåt med deras lägenhet när de ska på semester, de är såna där långliggare på nån camping, så de blir borta rätt många veckor, och de ville att jag skulle ringa om nåt eventuellt skulle hända, typ om nån pangar en ruta eller inbrott.. Inte för att jag tror att nån gör inbrott, har aldrig hört talas om att det varit inbrott nån gång i mitt kvarter. (*ta i trä*)

När jag väl kom in till mig tog jag tag i disken. Ska fixa lite käk senare. Får bli väldigt enkelt ikväll, hamburgare. :)

... Nu ska jag tråka vidare.. Grey's Anatomy vid 21.. :D

Morsning.Ta mig tillbaka till 20:e februari.....

Roadkill.

Publicerad 2010-04-13 19:42:13 i Tejjna är arg!,

Skrev ett långt inlägg nyss vad som hände mig och pappa imorse när vi var på väg till jobbet... Men så kukar jävla blogg.se ur och tar bort allt!!!!!!!
Så nu skiter jag fan i att skriva om allt, och säger kort och gott att han körde på två grävlingar vid Rödstenskorset, kylaren pajade, och vi fick åka bärgningsbil till jobbet istället.

Om

Min profilbild

Thina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela