Thinas blogg

Jag heter Thina och är 30 år ung, och jobbar med lokalvård. :) Jag bor i Linköping med min kära sambo Fredrik. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller Fredrik, målar, loomar, läser, promenerar, eller bara sitter vid datorn och slösurfar. :)

Pepp!!!

Publicerad 2012-06-29 10:16:14 i Tejjnas tankar.,Skiter i vad som störde min hjärna igår och peppar järnet inför dagens aktiviteter istället!
Ska snart dra till Linkan, Benny kommer och hämtar mig vid 12. :)
Har ätit frukost och duschat, och kollat på The Simpsons. Ska snart dra på mig lite kläder, och kontrollera att jag har allt med mig. :) 
Ska ha peruk på mig idag, eftersom jag ser flintskallig ut om jag har huckle eller hatt på mig.. "OllonThina" som Pontus och Luva kallade mig... Puss på er! :)
Lär bli varmt som satan med peruk, men va fan.. :)

Morsning!

GAH!

Publicerad 2012-06-28 22:18:00 i Tejjnas hemligheter....,


Varför har jag dessa dumma känslor inom mig? Varför just nu?
För ett halvår sen träffade jag en kille på ica, som jag kände igen. Vi hade sett många år tidigare, men inte haft kontakt med varann.
Vi snackade lite, sen lade han till mig på facebook, där vi fortsatte snacka och lära känna varann lite mer.. Sen blev det msn. Han sa att han gillade mig. Och jag började gillade honom. 
Och jag blev skiträdd. Och slog ifrån. Sa att det inte skulle funka, fast det säkert skulle det. 
Men varför blir jag så jävla rädd? Varför kan jag inte ta emot komplimanger och säga ja? 
Jag hatar mig själv för det. 
Kollar på bilder på hans facebook. Han är skitsöt. Och jag funderar på hur det hade varit om jag gett det en chans. 
Jag är så jävla dum i huvudet.

dam du dii dejj...

Publicerad 2012-06-28 12:21:38 i Tejjnas tankar.,


Torsdag då. *suck* Och ingenting att göra. Solen skiner, men att ligga och sola är inget alternativ. Blir så jäääävla uttråkad. 
Frågat folk om de vill komma och fika, men inte fått svar. :( 

Imorrn ska jag och Pontus spela teater i Gamla Linköping. Vi ska ha på oss tidsenliga kläder, och gå omkring och mest vara. Handla, prata med folk och sånt.. Hänga på det som händer, om de andra skådisarna hittar på nåt. Mycket improvisation med andra ord. :) Blir nog skoj. Vi ska vara där mellan klockan 14 och 20. Kom och titta. :)

Men idag vet i fan vad jag ska hitta på som sagt.. Blir väl att sitta på balkongen under parasollet och läsa eller nåt. Linnet jag köpte igår... :)


Om

Min profilbild

Thina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela