Thinas blogg

Jag heter Thina och är 30 år ung, och jobbar med lokalvård. :) Jag bor i Linköping med min kära sambo Fredrik. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller Fredrik, målar, loomar, läser, promenerar, eller bara sitter vid datorn och slösurfar. :)

...

Publicerad 2013-06-30 18:43:00 i Tejjnas tankar.,

Jag vet inte vad jag ska göra. Börjar må piss igen. Har haft semester i två veckor och knappt umgåtts med någon. Ingen annan har semester. Helgerna har varit ensamna. Har två veckor kvar av semestern. Börjar nästan få ångest.
Försöker stämma träff med folk. De har inte tid eller ork för att de ska jobba eller iväg på annat. Killen jag gillar tackar ja till att ses för att bara ett par timmar innan banga och komma med nån dålig ursäkt att han råkat dubbelbokat eller att han blev tvungen att åka iväg på nåt akut....
Jag vill inte vara kär i honom mer. 
 

Bildbomb från torsdagens Bråvallafestivalen!

Publicerad 2013-06-28 23:09:00 i


 
 
 
 
 
 
 


 
 

 

Lite av det jag filmade. :)

Så jävla awesome dag! Men är jävligt mör i kroppen.
Jag blev avsläppt i stan av Josse vid kl 3, och väntade på första bussen till Åtvid. Jag kom hem 06:20. Dygnade rätt fint. Gick och lade mig vid 8:30 och sov till 15. :-P

Och så en liten resumé av Rammsteins spelning.
Jävligt bra blandning på deras repetoar, både gamla och nya låtar. Bland de gamla fick vi höra bland annat Azche zu azche, Du riescht so gut och Sehnsucht. Det var längesen! De öppnade med Ich tu dir wehr. Och äntligen fick jag höra Ohne dich live, vackrare låt finns inte, och jag började gråta av lycka, och blev tröstad av en kille som stod snett bakom mig. Och pianoversionen av Mein herz brennt var mycket vackert. Fast Flake kunde nog fan ha stämt pianot lite bättre... Alternativt sänkt ljudet. 

Oliver var iskall och stod och såg ut att äga världen, som han alltid gör när han spelar på sin bas, Christoph var relativt nyklippt, Till gjorde entré i en rosa fluffig jacka, Paul och Richard var lika energiska och snygga med sina gitarrer som alltid, och Flake promenerade på sitt löpband samtidigt som han spelade keyboard. Multitasking. Awesome. Och jättepicken kom fram till låten "Pussy" och sprejade publiken med ... skum. Och de spelade Büch dich till allas glädje då Till bangar på Flake bakifrån och sprutar ner halva publiken när han får "orgasm". Allsång till Du Hast, Keine Lust och klassikern Ich will.

Sonne spelades och mina ögon tårades igen. Första låten jag hörde nånsin med Rammstein, kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Under sången dök deras logga upp i form av brinnande konturer. Mycket vackert.
Flake blev kokad/grillad i en gryta under Mein Teil. Eldsprutning till Freuer frei. Eldsprut över publiken till Benzin. Till duschade i ett glödande fall till tonerna av Ohne dich. Paul och Richard spelade skitbra solon. Christoph kastade ut alla trumpinnar han ägde såg det ut som. I alla fall 6 stycken kunde jag räkna till. Till avslutade konsterten med orden "Vi älskar er. Tack så mycket!"

Helvete vad jag älskar Rammstein!Om

Min profilbild

Thina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela