Thinas blogg

Jag heter Thina och är 30 år ung, och jobbar med lokalvård. :) Jag bor i Linköping med min kära sambo Fredrik. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller Fredrik, målar, loomar, läser, promenerar, eller bara sitter vid datorn och slösurfar. :)

Kul helg. :D

Publicerad 2011-11-27 19:23:53 i ,


Har haft fullt upp i helgen. :) 
Igår så bakade jag, och tvättade, och på eftermiddagen stack jag och Micke in till stan för att se "En Julsaga" på Globenteatern.
Men vi var 1½ timme tidiga in, eftersom bussarna går så glest på lördageftermiddagarna, så vi tog en fika på Ciocolatta, och sen tog vi en proimenad genom stan, och gick in en sväng i Domkyrkan och tittade. 
Otroligt vackert. Vilket jobb de lagt ner på den...
Mycket vackra väverier, och tavlor, och stenstatyer.

Efter kyrkan fortsatte vi vår promenad mot teatern. När vi kom dit mötte vi flera från min teatergrupp Traska som också skulle titta. :) Luva och Jocke var med och spelade i pjäsen, därför skulle vi titta. 

Det var jättebra. Alla var så duktiga. :)

Efter teatern fick vi skjuts hem av Magnus och hans flickvän. :)

När jag kom hem ringde Jonna och undrade om jag skulle följa med henne och Nicklas och käka pizza, så det blev det. Luva följde också med, så vi satt på Victoria och käkade och snackade skit ett tag.

Idag sov jag till 9:30, messade mamma och frågade om jag kunde låna bilen, och det kunde jag. Messade Micke och frågade om han skulle med till stan, och det skulle han. :) Vi hade pratat om det redan igår att åka in till stan idag. Micke skulle hämta specialfoder till sin ena katt, och jag skulle till Ikea en sväng. 

Så vid 10:30 stack vi till stan. Åkte först till Arken Zoo, jag skulle kolla om de hade extra klöspelare, men det hade de inte. 
De hade kattutställning, 3 tjejer ställde ut sina katter. Fyra stycken Main coon, och två russian blue. 
En av main coon'erna var gigantisk! Den vägde 12 kilo, och den hade inte växt färdigt, berättade ägaren. 
En sån ska jag skaffa när mina katter lämnat jordelivet. 

Stor kisse... :) Och mycket fin. :)

Efter Arken Zoo stack vi till Djurmagasinet och hämtade Mickes kattmat, därefter gick vi till Skopunkten där jag köpte två par nya vinterskor. Snygga och bekväma. :)Efter Skopunkten drog vi till Ikea där jag köpte lite ljus och ljuslyktor. :) Efteråt käkade vi varsin korv, sen åkte vi hem. :)

Senare på kvällen drog jag upp till mamma och pappa på adventsfika. Trevligt. :) 
Nu är jag hemma, och ska slappa lite innan det är sovdags. :) 

Morsning. :)

Om

Min profilbild

Thina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela