Thinas blogg

Jag heter Thina och är 30 år ung, och jobbar med lokalvård. :) Jag bor i Linköping med min kära sambo Fredrik. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller Fredrik, målar, loomar, läser, promenerar, eller bara sitter vid datorn och slösurfar. :)

Rammstein.

Publicerad 2010-02-21 15:29:13 i ,

Fantastiskt. Underbart. Brutalt. Galet. Coolt. Häftigt. Grymt. Jävligt bra!!!
Jag kan knappt skriva, är så jävla lycklig just nu. Rammstein konsert igår var galet bra.
Hamnade långt framme vid scenen och fick rätt bra bilder på dem. :D
Inget jag tänker lägga upp här dock, med risk för att folk kopierar dem.. Folk som är mina vänner på fejjan kan se dem där. :)

Filmade lite.. Ljudet är skitdåligt, så skruva ner volymen.. men fatta så jävla coolt!!!
Till häller glöd på stackars Flake som ligger i en kista.. Till stoppade ner honom där för att Flake knuffade honom på scenen.. :P Till blev arg. :P

 Men fy fan. Har fått köldskador på låren. Stod utanför Globen och köade i 2½ timme, i tunn långärmad och jeans, har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. Det var 12 minusgrader när klockan var 16, när vi ställde oss i kön, och det sjönk framåt kl 18 till 15 minus. 18:30 blev vi insläppta och fick som sagt bra platser framför scenen. Publikhavet på ståplats var enormt!! Insåg inte att det var så jävla mycket folk! Helt sjukt! Men så jävla kul jag hade det!

Tackar Pontus för en galet kul dag!
Och tack till Twiggy, Kiwi, Glasspinnen Fredrik, och Erik för sällskapet i kön! Synd att vi tappade bort varann! :(

Dagen började med att jag vaknade klockan 7 och kunde inte somna om. Fixade lite hemma och duschade, sen tog jag bussen 10:33 till stan och mötte upp Pontus där. Gick till NilsBuss och laddade på mitt busskort, sen hämtade vi ut pengar, och sen gick vi och käkade på Hakepi.

Efter maten gick vi till fjärrbussterminalen för att invänta Festivalbussen. När klockan närmar sig 12, då bussen ska gå, får jag ett sms om att bussfan är försenad, så vi fick vänta en halvtimme extra, men det gjorde inget.
Lyssnade på Rammstein på vägen upp och drack öl och sov lite.

När vi kom upp var klockan 15:45, och vi knatade iväg direkt till Globen och ställde oss i kö.
Efter konserten gick vi tillbaka till bussen, som inte hade kommit ännu, så vi, och 3 snubbar från Ulricehamn, som åkte med samma buss, gick upp till tunnelbanan och väntade, det var lite varmare där. Efter en kvart gick vi tillbaka och kollade om bussen kommit, och det hade den som tur var.

Både jag och Pontus sov hela vägen hem. Jag vaknade i Norrköping, och satt vaken resten av vägen och så väckte jag Pontus. Klockan var 3 när vi kom till Linköping.
Vi hade tidigare på dagen förbeställt en taxi, så vi tog oss hem till Pontus som bor ute i Vidingsjö. Vi var hemma hos Pontus runt 03:20, och vi var vrålhungriga, hade inte ätit nåt sen Hakepi, så vi käkade makaroner och köttbullar. Sen stupade vi i säng.

Jag var tvungen att gå upp tidigt, vid 9, för bussarna till Åtvid går inte så ofta på förmiddagen, och jag ville komma hem rätt skapligt, så jag tog bussen från Pontus vid 9:30, och sen bussen till Åtvid 10:30. Pontus och Issa sov fortfarande när jag gick. :P

Skönt att komma hem. Jag har ont överallt. I nacken, fötterna, benen, knäna, armarna, fingrarna.. Men det är det värt. :D
Ska snart fixa lunchlåda till imorrn.. Sen duscha..
Och så är jag grymt sugen på pizza.. Får se om det blir senare ikväll.

Säger så, hejs!!!

Om

Min profilbild

Thina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela